Sneak peek of our new home!

torstai 19. tammikuuta 2017

Ciao! Niin kun aiemmassa postauksessa mainitsin, niin ollaan nyt muutettu ensimmäiseen ihka omaan asuntoon. Tuntuu vieläkin vähän hullulta, että täähän on meiän ikioma. Jotain siinä on, kun on ihka oma kämppä niin tää tuntuu heti paljon enemmän kodilta <3 Ja parasta on, että tästä saa tehä just sen näkösen kun haluaa! 


Oltiin onnekkaita siinä mielessä, että koko asunto on rempattu 2014 lattiasta kattoon niin remonttia ei ihan heti tarvii alkaa tekemään. Kuvista ei oo varmaan vaikee arvata, että rakastan valkosta ja vaaleita pintoja..Hyvä, että toi toinen puoliskokin on tästä asiasta samaa mieltä. Myös jo ensimmäisessä asuntonäytössä rakastuin tohon keittiön tiiliseinään. Se tuo kivaa särmää tähän muuten niin vaaleeseen ympäristöön. Katse kiinnitty myös näihin ihaniin vähän pariisilaisiin listoihin ja kattoruusukkeisiin sekä ihanaan kivilattiaan. Plussaa tässä on myös oma piha jonka laittamisessa meillä alkaakin projekti heti keväällä, jotta saadaan se kesäksi kuntoon :) Tästä projektista aion myös postailla tänne.


Ollaan siis nyt asuttu täällä vasta alle kuukaus joten sisustus ei vielä ole täysin valmis, eikä ole täysin selvilläkään mitä kaikkea mihinkin halutaan, mutta hiljaa hyvä tulee. Siinä ois nyt pikku kurkistus tänne meidän kotiin, toivottavasti tykkäsitte!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi