Kuukauden kolme kivointa

keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Heips! Ensimmäinen kuukauden suosikit postaus starttaa än yy tee nyt. 


Alotetaanpas luonnollisesti ensimmäisestä. Tää kansi onkin pyörinyt eri blogeissa ja Instagramissa ja ties missä jo jonkin aikaa. Mikäpäs muukaan kuin Alexa Dagmarin esikoispainos nimeltä nuoren naisen opas. I'm in love!  Kivaa kevyttä lukemista ja ah, toinen toistaan inspiroivimpia kuvia <3 Suosittelen ehdottomasti lukemaan. Kauniiden kuvien lisäksi kirjasta löytyy oikeesti hyviä vinkkejä liittyen muun muassa pukeutumiseen ja matkustamiseen. 

Nuoren naisen opas: Click here!
Seuraava lemppari onkin tää pikku kuppi. Naurattaa jotenkin kun kävin Stockalla niin näin ton kupin ja ihastuin heti, mut en sitten ostanut sitä kun en ollut varma. Ehin jo unohtaa ton kupin olemassaolon kunnes menin toista kertaa Stockalle ja bongasin sen sitten uudestaan ja ei, ei se vieläkään lähtenyt mun matkaan..Nyt vihdoin pari viikkoa sitten kun kävin taas Stockalla, oli se pakko ottaa mukaan, koska selkeesti se kuppi oikeen tyrkytti itseään mulle. Mut onhan toi nyt aika söpö ja ihana pikku väripilkku meidän muuten niin vaaleessa sisustuksessa :)

kuppi: Click here!

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä tulee mun uusin huulipunauutukainen. Musta tuntuu, että joka syksy mä ostan vähintään yhden tummanpunasen huulipunan. Tällä kertaa mulle oli erityisen tärkeetä, että se on matta ja että sävy on oikeesti tumma. Tällä kyseisellä reissulla en ollut edes etsimässä huulipunaa, mutta äkkäsin tän vaan hyllystä ja ostin samalla sitten tähän sopivan huultenrajauskynänkin. Tää on kyl ihan täydellinen syksysävy!


Tässä kaikki tältä erää, nyt kädet taikinaan ja sämpylän paistoon > 

xx


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi